Nieuws

Nieuws

Samenwerking Kampeerspullenverhuur.nl

17 maart 2020

Nieuwsitem: Het kant en klaar kampeerpakket van Kampeerspullenverhuur.nl

Je wilt graag gaan kamperen, maar je hebt zelf geen kampeermiddel en/of inventaris. Een bungalow of chalet huren wil je niet of er zijn er geen meer beschikbaar. Dan is het kant en klaar kampeerpakket van  Jackelien & Ron van kampeerspullenverhuur.nl ideaal.

Wanneer je een kant en klaar kampeerpakket huurt zorgen zij ervoor dat er een compleet ingerichte Bell tent op je staat te wachten zodat jouw vakantie direct kan beginnen. Geen gedoe met de tent op zetten, geen tijd kwijt zijn met het opblazen van de luchtbedden, het neerzetten van de keuken en het inruimen van alle kastjes. Het enige waar je zelf voor zorgt is je kleding. De rest wordt voor je verzorgd.

Je kunt het kant en klaar kampeerpakket boeken vanaf 7 nachten. Normaliter betaal je hier totaal € 86,50 op- en afbreekkosten voor. Maar huur je een kant en klaar kampeerpakket in combinatie met een kampeerplek op De Achterste Hoef dan is dit geheel gratis én ontvang je ook nog eens 10% korting op je staangeld. 

Reserveren? Ga naar de website www.kampeerspullenverhuur.nl of stuur een emailEven geduld alstublieftEven geduld alstublieft