Nieuws

Nieuws

Samenwerking Kampeerspullenverhuur.nl

05 december 2020

Nieuwsitem: Het kant en klaar kampeerpakket van Kampeerspullenverhuur.nl

Je wilt graag gaan kamperen, maar je hebt zelf geen kampeermiddel en/of inventaris. Een bungalow of chalet huren wil je niet of er zijn er geen meer beschikbaar. Dan is het kant en klaar kampeerpakket van  Jackelien & Ron van kampeerspullenverhuur.nl ideaal.

KANT EN KLAAR KAMPEERPAKKET | ALLES IS VERZORGD

Wanneer je een kant en klaar kampeerpakket huurt zorgen zij ervoor dat er een compleet ingerichte Bell tent op je staat te wachten zodat jouw vakantie direct kan beginnen. Geen gedoe met de tent op zetten, geen tijd kwijt zijn met het opblazen van de luchtbedden, het neerzetten van de keuken en het inruimen van alle kastjes. Het enige waar je zelf voor zorgt is je kleding. De rest wordt voor je verzorgd.

GENIET VAN DUBBELE KORTING

Je kunt het kant en klaar kampeerpakket boeken vanaf 7 nachten. Huur je een kant-en-klaar kampeerpakket in combinatie met een kampeerplek op De Achterste Hoef dan ontvang je ook nog eens 10% korting op je staangeld op de camping en 10% korting op je totale huurpakket van Kampeerspullenverhuur.nl. Voor je boeking bij De Achterste Hoef ontvang je een kortingscode om online je boeking te realiseren.

Reserveren? Ga naar de website www.kampeerspullenverhuur.nl of stuur een emailEven geduld alstublieftEven geduld alstublieft