Nieuws

Nieuws

Zoover Silver Award 2019

03 maart 2020

Afgelopen seizoen hebben we vele duizenden Nederlandse en internationale bezoekers mogen verwelkomen. Samen met ons team van 50+ medewerkers proberen we het alle gasten natuurlijk zoveel als mogelijk naar de zin te maken. Hoe mooi is het dan als je ziet dat onze Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid beloont wordt met een mooie 8,5 gemiddeld op Zoover.

Door alle reviews van onze gasten hebben we ook dit jaar wederom de Zoover Silver Award in de wacht mogen slepen. Zoals jullie van ons gewend zijn lezen en beantwoorden wij alle reviews aandachtig en persoonlijk. De input en reviews van de gasten van Recreatiepark De Achterste Hoef zijn van groot belang voor onze jaarlijkse ontwikkelingen.

Als 5-sterren camping in het mooie Brabant willen wij alle reviewschrijvers van harte bedanken voor alle positieve feedback. Ook de kritsche feedback nemen wij uiteraard mee en gaan we weer hard mee aan de slag. We hopen ook dat het komende kampeerseizoen een geweldig kampeerseizoen voor iedereen mag worden! Nog even en dan opent de camping haar slagbomen weer.

Wil jij ook een leuke review over je verblijf bij Camping en Recreatiepark De Achterste Hoef schrijven? Dat kan eenvoudig via deze link. Heb je eventueel feedback betreft je verblijf? Of wellicht nog vragen over een aankomend verblijf? Stuur ons dan een email en we nemen contact met je op.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft