Nieuws

Nieuws

Winnaar: Boom van het jaar 2019

14 november 2019

De legende van Zwarte Kaat herleeft! Het afgelopen jaar heeft de complete Bladelse gemeenschap opnieuw hun handen ineengeslagen om de eeuwenoude legende van Zwarte Kaat, de Heksenboom en het spannende verhaal rondom haar leven extra aandacht te geven!

In 2018 sloten we het jaar af met het geweldige nieuws dat onze eigen gemaakte fietsroute "De Legende van Zwarte Kaat" door de ANWB als winnaar van hun landelijke fietsroutewedstrijd was uitgeroepen. Het jaar 2019 mogen we nu afsluiten met de absolute winst die er behaald is tijdens de "Boom van het Jaar 2019" verkiezing georganiseerd door SBNL Natuurfonds. 

..tekst gaat door onder de foto..

De "Boom van het Jaar" verkiezing was een strijd der titanen! Met bijna 10.000 stemmen en een voorsprong van ruim 600 stemmen op Rotterdam, met hun mooie Lijnbaanplataan die alles overleeft´╗┐, moet hier wel een beetje magie van Zwarte Kaat aan te pas zijn gekomen! Of zou gelukskind Thomas hier voor gezorgd hebben? 

Recreatiepark De Achterste Hoef en alle medewerkers zijn in ieder geval trots dat wij ons steentje hebben kunnen bijdragen aan deze overwinning van de Boom van het Jaar 2019 verkiezing! Vergeet dus niet om tijdens je verblijf op de camping ook op zoek te gaan naar de Heksenboom en volg de fietsroute langs de laatste overblijfselen van deze spannende legende van Zwarte Kaat!

TREE OF THE YEAR EUROPE

De Nederlandse boom die de titel "Boom van het Jaar" wint, doet daarna automatisch mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year 2020. De troeteleik was de Nederlandse inzending voor de Europese verkiezing van voor 2019. In 2020 gaat de Heksenboom deze eer op zich nemen! Wat zou het geweldig zijn als we deze verkiezing ook zouden winnen. Ook hier kunnen we het geluk van geluksbrenger Thomas goed gebruiken! 

We houden jullie op de hoogte!´╗┐

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft