Nieuws

Nieuws

Glamping in een safaritent met je gezin

30 juli 2019

Hi allemaal! Ik zal mijzelf en mijn gezin eerst even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Joyce, (31), samen met Jermaine (36), Syleena (13) en de twins Daley & Quinn (3) vormen wij een gezellig gezin van 5! Afgelopen januari zijn wij verhuisd naar ons nieuwe huis waar de tuin nog niet is aangelegd, dus een weekendje met heerlijk weer naar Recreatiepark De Achterste Hoef kwam als geroepen!

Mensen die mij wat beter kennen weten dat kamperen niet perse mijn grootste hobby is en ik heb er ook nog geen ervaring mee. Bij het uitzoeken konden we kiezen tussen een Luxe Chalet of een ruime Safaritent en zijn we toch gevallen voor de ruime Safaritent. Wat is dit goed bevallen!! De perfecte combinatie tussen kamperen en een accommodatie! Heerlijk glamping in het prachtige Brabant!

De kindjes vonden het een groot feest om in de grote tent met mooie steigerhouten bedden te slapen. Het was superleuk ingericht met vele steigerhouten elementen. De tent is voorzien van een eigen toilet en een keukentje, superdeluxe dus eigenlijk. Daarbij kan je in verschillende sanitair gebouwen gebruik maken van familie douches en eigen douches. Het was allemaal super schoon! Complimenten voor de dames die meerdere malen per dag alles mooi schoon en fris hielden.

Het is mij dus 1000% meegevallen en ik zou het heel graag nog een keertje doen!! Echte aanrader, de kindjes maakte ook heel snel vriendjes met andere kindjes en dat was zo onwijs leuk om te zien!

Naast een binnen- en buitenzwembad is er ook een prachtige recreatieplas op de camping aanwezig! Op vrijdag kwamen we in de middag aan en hebben we meteen heerlijk genoten bij de recreatieplas. Het water loopt heel rustig af de eerste 80 cm, waardoor met de kleintjes het ook heel veilig en relaxed aanvoelde. De plas is op het diepste punt wel 10 meter diep en kraakhelder! Er kan zelfs gedoken worden samen met een echte duikinstructeur.

Voor de wat grotere kids is er een toffe glijbaan midden in de plas. Daarbij is de camping op elke veldje voorzien van mooie speeltuintjes en is het dus gewoon al een feest om een rondje over de camping te doen.

Zaterdag hebben we heerlijk broodjes gehaald in het campingwinkeltje, rustig aan gedaan, spelen in de speeltuintjes, mee met het treintje en ook een rondje Adventure minigolfen was onderdeel van het programma. Voor zowel de oudere als de jongere kids is er echt van alles te doen waardoor binnen ons gezin echt iedereen zich onwijs heeft vermaakt! Op zondag was het weer wat minder en hebben we nog genoten van de binnenspeeltuin. Er is dus echt voor elke leeftijd en elke weersomstandigheid iets te doen!

Overigens hebben wij beide dagen in het restaurant van de camping gegeten. Echt heel erg goed! De kids krijgen een ijsje en een cadeautje bij hun menu dus gegarandeerd succes! Mocht je er dus nog even tussenuit willen samen met je gezin?? Kom lekker kamperen, huur een ruime Safaritent of luxe Chalet bij Recreatiepark De Achterste Hoef en je hebt gegarandeerd plezier!!

Voor seizoen 2019 mag ik je zelfs nog een kortingscode aanbieden! Wil je deze ontvangen? Volg De Achterste Hoef en mijzelf Bundle of Joyce dan op Instagram! Je hebt dan zelf nog in het hoogseizoen recht op 10% korting op een accommodatie en 15% korting op kamperen!

Love to hear from you!
Liefs Joyce! 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft