Nieuws

Nieuws

A trip down memorylane in Brabant

23 juli 2019

Annelies (33) is ondertussen alweer heel wat jaartjes gelukkig getrouwd met Hans (35). Samen hebben ze twee kinderen genaamd Scott en Skye. Ze wonen met zijn drietjes en hond Harry sinds 2010 op een woonboot in Amsterdam.

In haar dagelijkse leven is ze ambtenaar bij de gemeente Amsterdam. Haar blog en Instagram account vult ze met happy things, zoals  interieur, kids-stuff, mode, fijne adresjes en vakanties.

Toen Annelies vroeger met haar basisschool op schoolkamp kwam in Bladel heeft t een flinke indruk op deze stadse meid gemaakt! De Legende van Zwarte Kaat heeft voor flink wat griezelavonden gezorgd!  Ook is ze van huis uit een echte kampeerder in hart en nieren. Haar man "luxepoes" Hans dacht daar anders over en verder dan een stacaravan huren waren ze als gezin nog niet geweest.

Wat een verrassing was dan ook onze ruime safaritent voor Annelies, Hans en de kids! Voldoende slaap- en speelruimte op een rustig veldje waar ook de Luxe Chalets staan. In de blog van Annelies vertelt ze volop over de camping, safaritent, activiteiten op de camping en uiteraard in de omgeving!

Zo bezocht ze ook de beroemde Heksenboom waar ze vroeger al de rillingen van kreeg. Het gehele verhaal over Zwarte Kaat lees je op onze website. Volg Annelies op Instagram en lees haar gehele blog. Ze heeft zelfs een leuke actiecode voor je.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft