Nieuws

Nieuws

Op safari in de Brabantse natuur

10 juli 2019

Hi, Wij zijn Roy & Annemiek en we hebben 3 kids: Jim, James & Teddie. Op Instagram kun je ons vinden onder de naam Therockingthree waar wij jullie graag een kijkje in ons leven geven en waar ik (Annemiek) mijn passie voor fotografie graag met iedereen deel.

In april zijn we een maand naar Java & Bali op vakantie geweest. Uiteraard was dit helemaal te gek, maar omdat we thuis al een tijdje midden in een verbouwing zitten zat het er voor ons niet in om nog een paar weken met zomervakantie te gaan.

We wilden graag nog een weekend weg met de kindjes en Recreatiepark De Achterste Hoef was perfect daarvoor. Allemaal waren we het er al snel overeens dat we in de ruime safaritent wilden bivakkeren ;)! Ten eerste ziet deze er fantastisch uit en wilden we echt eens ervaren hoe het zou zijn met z’n 5en naar de camping en in een tent slapen. 

Een safaritent is daar de perfecte tussenstap voor. Geen gedoe met zelf een grote tent opzetten, alleen maar je eigen kleding en handoeken meenemen. De leefruimte is echt groot (ongeveer 35 m2 meter) en dan zit er nog een mooi ruim overdekt terras bij. Een toilet is aanwezig in de safaritent en douchen kun je in een van de 4 sanitairgebouwen die er allemaal super netjes uitzien.

Jim (9) James(4) en Teddie(3) zijn gelukkig goede slapers dus daar hoefden we ons niet druk over te maken, Maar in zo’n tent hoor je natuurlijk alles wat buiten loopt en anderen om ons heen horen ons ook Haha! We hebben niet de meest rustige kids ;) maar het viel ons super mee en hebben echt genoten!

Ik zal een stukje vertellen over hoe het is geweest: Want hoeveel geluk hadden wij dat we het weekend hadden uitgekozen met het beste weer :)!  Koffers gepakt en omdat we in Brabant wonen was het maar een half uurtje rijden. Meteen toen we aankwamen zagen we dat Anne met haar gezin (minibelle.nl) onze leuke buren op de camping waren!!

De tent was meteen een succes, kids waren aan het springen en konden niet wachten om op de stapelbedden te gaan. Er zat dus ook een toilet in de safaritent inclusief toiletrollen! :) Daar had ik niet eens aan gedacht. Super fijn zodat je 's nachts niet met kleine kinderen nog door het donker hoeft te lopen naar een toiletgebouw. Alle paden en de toiletgebouwen zijn trouwens wel goed verlicht hoor. Ik had geen warme kleding ingepakt omdat het dat weekend 30 graden zou worden, maar om 23:00u in de avond hadden wij het koudddd.. gelukkig had onze mega vette glampingtent een eigen kacheltje waardoor de tent zo was opgewarmd.

In de ochtend lekker broodjes gehaald en daarna zijn we een rondje om de camping gaan doen. Super fijn om je kinderen daar lekker te laten rennen, auto’s die voorbij komen rijden zo rustig en houden echt rekening ermee dat er veel kinderen op de camping aan het spelen zijn. We hebben gezwommen in het zwembad en bij de waterplas (mijn favoriet), kindjes kunnen van de glijbaan, lekker in het zand spelen en in de speeltuin! zoveel plezier hebben ze gehad. In de avond zijn we met minibelle gaan eten in het restaurant, echt serieus: wat was dit top! Zo niet wat we hadden verwacht van een camping restaurant, Mega dikke pluim naar de kok en de bediening! Zeker een aanrader om hier te gaan eten!

We hebben het weekend veel samen met onze buurtjes opgetrokken, wat erg leuk was. Onze kids klikten heel goed met elkaar en konden zo leuk samen spelen op het grasveld voor de tent. Mooi om op deze manier nieuwe fijne mensen te leren kennen!!

We hebben trouwens ook nog midgetgolf gespeeld waar we allemaal mega slecht in waren, ons balletje wel 30x ergens in het plantsoen lag, Ted 20x op de baan lag te huilen en James het liefste in de slootjes sprong ;)! Jim was de enige fanatieke maar die kon alleen maar valsspelen.. Roy verliest altijd spelletjes, dussss moeders heeft natuurlijk gewonnen ;)..

We hebben echt een top weekend gehad, deze camping heeft zoveel te doen voor kindjes maar ook zonder kinderen kan je hier fijn verblijven..  We komen zeker nog een keer terug en dan weer in de te gekke safaritent!!! Want dit is echt onze favoriet!!!

Bedankt voor alles @deachterstehoef

Veel liefs van Annemiek

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft