Nieuws

Nieuws

Eline Zwitser is absolute kampeerfan!

05 juli 2019

Eline hebben wij mogen leren kennen als een geweldige vrouw, moeder van 3 kindjes, Senn, Foss en sterrenkindje Skye en getrouwd met Stefan. Op haar blog en instagram vertelt ze over de dagelijkse gang van zaken die elke moeder meemaakt. Heel herkenbaar dus! En zo ook het op vakantie gaan!

Kamperen of creperen? Dat zijn de eerste woorden van Eline Zwitser in haar online blog. Eline kreeg van haar ouders het kamperen met de paplepel ingegoten en wilde dit nu met haar eigen gezin gaan proberen.

Tijdens Hemelvaart genoten ze van plaats 153 op veld C(avia). Wil je alles weten over Eline haar ervaring, verblijf en mening over Camping De Achterste Hoef? Vraag het haar eens persoonlijk in een DM op Instagram en ze vertelt je er alles over!

WEINIG ERVARING MET KAMPEREN? OEFENING BAART KUNST

Uiteraard was hun nieuw aangeschafte tweedehandse travelsleeper in de tuin al even getest op het compleet zijn. Goeie gratis tip! Want dat voorkomt uiteraard een acute echtscheiding en vele druppels zweet! De vouwwagen werd op Recreatiepark De Achterste Hoef voor de tweede keer opgezet met alle stokken netjes gelabeld en stond binnen een uurtje op. Daar mocht op geproost worden!

Daarna even kennis maken met de buurtjes want Senn, de oudste had al heerlijk gespeeld met alle kinderen op het veld. Wat blijft dat prachtig om te zien hoe snel kinderen vrienden maken en daar hele dagen mee optrekken. Als nieuwbakken kampeerders verbaasde Eline en Stefan zich daar toch even over. Kleine Foss leerde zijn eerste stapjes zetten op de camping. Een mijlpaal om nooit te vergeten!

De gang met de toiletrol onder je arm naar het toiletgebouw (*schaam *schaam) is allang voorbij! Zo ondervonden dus ook Eline en Stefan dat het helemaal niet creperen is maar echt heerlijk kamperen! Ook de Brabantse gemoedelijkheid beviel ze perfect! Echt een reden om volgend jaar dus weer terug te komen!

Voor Eline was het duidelijk. Kamperen is echt hun ding! Lees haar blog en beslis zelf of kamperen of creperen was! Wij zijn in ieder geval fan!!

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft