Nieuws

Nieuws

Vakantie is een ontspannende massage

01 juli 2019

Ik ben Astrid Moeskops en met veel liefde voor de mensheid heb ik een Yoga / Coaching en Massage praktijk. Heel erg dankbaar dat ik voor het 4e jaar mag masseren op Recreatiepark de Achterste Hoef naast het winkeltje. Ik sta voor een gezonde geest en lichaam en breng je graag tijdens je vakantie in een diepere ontspanning. Daarnaast masseer ik om klachten te helpen verminderen.

Extra: Duo massages mogelijk

(mijn afwezigheid staat op de ingang van mijn praktijk)
www.astridmoeskops.nl    

Volg me ook via FB en Instagram

VOOR EEN GEZONDE BALANS

Je cellen vernieuwen door deze Pure Omega 3 Artic Olie, ik gun jullie dit  zuiverste van het zuiverste product in zijn soort! Naast de visolie zit er ook 30% olijfolie in van een unieke soort, rijk aan polyfenolen en alle soorten viatmine E. Deze superolie uit Kreta alleen al is een bron van gezondheid en heeft awards gewonnen voor de beste olijfolie en helemaal geweldig 2 sterren voor de smaak. Opname van voedingsstoffen en voedingssupplementen worden hierdoor beter in ons lichaam opgenomen. Ons lichaam is in onbelans door ons aangeboden voeding en westerse levenstijl. Jij wilt toch ook het beste van het beste voor jezelf? Meten d.m.v. een bloedtest is weten!

UITNODIGING

Ik sta voor transformatie in de wereld, en gun jullie ook graag de vrijheid en geluk dat ik sindsdien ervaar. Op dinsdag 30 juli 2019 om 20.00 uur heb ik een introductie georganiseerd om te bekijken wat het Landmark Forum voor jou zou kunnen betekenen. Je krijgt inzichten in jezelf en anderen, wat voor je werkt en waar je graag nieuwe mogelijkeden wil creeren. Er is werkelijk geen programma wat zo’n grote impact heeft als dit! Hou de affiches bij de toiletgebouw in de gaten.

Wil je nog informatie over 1 van bovenstaande berichten?

Mail of app naar astrid@astridmoeskops.nl  / T 06 23 74 39 90

Graag tot ziens.
Liefs Astrid


Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft