Nieuws

Nieuws

Op vakantie met de boys

02 juli 2019

Anne Marie, knotsgekke jongensmoeder van Daks & Dimm blogt er op los op haar Instagram pagina The.Home.And.TheKid. Wij nodigden haar en haar gehele gezin uit om bij onze 5 sterren familie camping te komen Glampen!

Deze Brabantse dame is nergens bang voor en ging uiteraard de uitdaging aan! Ze vertelt jullie hieronder er kort over. Volg je Anne Marie op Instagram? Zeker de moeite waard en dan kun je haar alles vragen over haar verblijf en heeft ze ook nog een leuke actiecode voor je!

Anne Marie's avonturen met THE Boys

Wij zijn dus Matthijs (31) en Anne Marie (34) uit Tilburg. We hebben 2 zoontjes Daks (4) en Dimm (1), tijdens ons kampeeruitje hadden we voor de gezelligheid ook neefje Pim (7) meegesleurd. 4 jongens 1 meisje.

Een boysmom dus! En een boysmom moet de hele dag naar flauwe humor luisteren, voor rare kunsten klappen, spierballen voelen, voetballen terwijl ze niet kan voetballen, boxershorts van de grond rapen, scheten/boeren corrigeren en veel, heel veel eten serveren.

Onze jongens zijn het happiest wanneer ze mogen rennen, klimmen, stoeien, springen. En dat matcht wel lekker met een camping hè?! 1 probleem, ik ben absoluut niet van het kamperen. Ik hou niet van slapen in een tent of van zelf je zooi opruimen, al helemaal niet van andermans zooi opruimen, dus "doe mij maar een hotel" riep ik altijd.

Helaas heeft Matthijs ook iets te zeggen en die wil wel graag met de jongens gaan kamperen. "Prima, dan gaan jullie zonder mij" was mijn antwoord hierop!  Nu blijken ze bij Recreatiepark De Achterste Hoef ook Luxe Chalets te hebben, incl bedden, badkamer, vaatwasser EN airco. Ok dan, dat wilde ik wel eens proberen...

En je raadt het al, ik durf 't bijna niet toe te geven.. Het was helemaal top! De jongens vonden het "huisje" mega gezellig, het stapelbed vet tof en het "voetbalveld" voor de deur fan-tas-tisch. 'S ochtends om half 9 knalden de tuindeuren van ons huisje open en voetbalden ze tot ze beter waren dan Messi himself. Tussendoor hadden ze gelukkig ook nog even tijd om te spelen bij de zwemplas. Zandkastelen bouwen, achterstevoren van de glijbaan en meisjes checken. Niet vaak heb ik de boys zo optimaal zien genieten. Zij blij, wij blij!

Omdat ik dus niet van zooi opruimen hou, zijn we ook uiteten geweest bij het restaurant van Recreatiepark De Achterste Hoef. Super lekker gegeten en de speeltuin zit er tegenover, dus terwijl wij op ons eten wachtte oefenden de boys hun saltos op het springkussen. En wat was de bediening leuk, ze gaven de kids alle aandacht, waardoor het allemaal soepel verliep en ik enigszins schoon het restaurant verliet. Moms will know what I mean.

Het weekend hebben we afgesloten met een potje midgetgolf, waarbij deze moeder met 26 punten verschil won van alle boys. Topweekend! Wij komen terug! Dat snappen jullie nu ook!

Groetjes Anne Marie and the Gang

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft