Nieuws

Nieuws

De gezinsvakantie van Noortje!

17 juni 2019

Noortje en haar gezin houden van reizen op alle mogelijke manieren! Zelf zijn ze in het bezit van een prachtige gepimpte caravan die meerdere malen per jaar hun gezin onderdak biedt. Ook maken ze verre (budgetvriendelijke) reizen met hun kinderen en vertelt Noortje hierover op haar social media platformen en website.

Aan ons de eer om Noortje te verwelkomen op onze gezellige 5 sterren Brabantse familiecamping. Deze keer dus geen verre reis naar bijvoorbeeld IJsland of Marokko maar slechts 45 minuten rijden vanaf hun eigen woonplaats. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren verbleef Noortje op onze camping en mochten we kennis maken met hun drie dametjes en partner Joris. 

Zo mochten we ook kennismaken met de jongste telg van dit gezin. Wat een geweldige #campingschurk is dit. Lekkere heksensoep aan het maken voor ons met gras, zand en blaadjes. Natuurlijk werden de nodige dennenappels ook aangeleverd.

Het allermooiste van kamperen met kinderen is om te zien hoe gelukkig een kind dan kan zijn met die kleine dingen en zich uren vermaken. Natuurlijk genieten kinderen ook bij ons van alle georganiseerde activiteiten, knutselochtenden, filmavonden en grotere activiteiten zoals de spookhuisavond en kampvuur.  

Noortje koos voor een semi beschutte plaats (plaats 219) op een kleiner veldje met speeltoestellen (Veld I). Hierbij heb je totaal niet in de gaten dat Recreatiepark De Achterste Hoef wel 600 kampeerplaatsen heeft en 14 verhuuraccommodaties zoals luxe chalets, safaritenten, bungalows en trekkershutten.

De prachtige gepimpte en functionele caravan van Noortje en haar gezin en de stories over haar verblijf op onze camping kun je zien op haar Instagram en Facebook pagina. Een echte aanrader als je goed advies en inspiratie zoekt voor je volgende vakantie. Wil je meer weten over Noortje haar verblijf bij ons op de camping? Stuur haar dan een DM of PBtje en ze vertelt je er alles over. Ze heeft voor haar trouwe volgers ook nog een leuke actiecode die geldig is tijdens het gehele seizoen van 2019!

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft