Nieuws

Nieuws

I Love Kamperen in Brabant

13 juni 2019

I love kamperen is een groot blog met kampeernieuws, recensies en tips. Ook maakt Karin de oprichter van I Love Kamperen graag de bekende plogs (fotoblogjes) over haar eigen ‘avonturen’ op de camping alleen of met haar gezin. Ze schrijft met een knipoog en zeer veel plezier! 

Naast haar werk als kampeerblogger werkt ze als marketing- en communicatiespecialist. Al haar professionele kennis gebruikt ze bij I Love Kamperen, waar haar hart ligt. 

Karin is een zeer ervaren kampeerder die vroeger elke vakantie op pad ging met een tent, vouwwagen of caravan. Ook tegenwoordig draait ze haar hand niet om voor het rijden met een grote caravan en alle kinderen. Ze klaart het klusje "caravan plaatsen en tent op bouwen" makkelijk terwijl de kleintjes aan het duplo'en zijn. Petje af!

Recreatiepark De Achterste Hoef nodigde Karin met haar gezin uit om onze gezellige Brabantse camping uit te komen testen en haar bevindingen op te schrijven. In haar blog lees je vanalles over de camping, kampeerplaatsen, verhuuraccommodaties zoals de safaritenten en chalets, faciliteiten en activiteiten. Ook vertelt ze graag wat over de omgeving waaronder de Heksenboom en de Legende van Zwarte Kaat fiets en wandelroute. Lees het leuke blog van Karin, bekijk haar video alvast hieronder. Karin heeft ook nog een verrassing voor haar lezers in petto.

Wij vonden het hartstikke gezellig om Karin en haar gezin te mogen ontmoeten en hopen haar nog vaak te zien! Deze dame weet absoluut wat kamperen is! Vind je het leuk om haar te volgen? Dat kun je eenvoudig op Facebook en op Instagram doen.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft