Nieuws

Nieuws

Twinmommy Claudie vertelt

07 juni 2019

Claudie en Kevin zijn vroege 30ers, echte Brabanders, al meer dan 10 jaar gelukkig samen en de ouders van een ondernemend tweelingduo genaam Bamboo en Billie van bijna 5 jaar oud.

Claudie wilde haar geweldige herinneringen van vroeger op de camping met haar ouders ook graag doorgeven aan haar kinderen. Omdat ze (nog) geen eigen kampeermiddel hebben en dit voorjaar graag in de buurt van hun eigen woonplaats op vakantie wilden kozen ze voor een Luxe 5-persoons Chalet op onze prachtige Brabantse 5-sterren camping en recreatiepark De Achterste Hoef.

Wij vroegen Claudie om haar ervaring voor ons op te schrijven zodat wij dit met jullie konden delen! Vind je het leuk om Claudie en haar twins te volgen op Instagram? Dat kan eenvoudig via @Claudie_Bamboo_Billie

VROEGER & NU | CLAUDIE OP VAKANTIE IN BRABANT

Claudie vertelt: Vroeger als kind ging ik samen met mijn ouders altijd naar de camping in Spanje op vakantie, voor mij betekende dat genieten! Lekker spelen, vriendjes maken, zwemmen, zonnen en optimaal genieten! Dit wilde ik mijn kinderen later ook meegeven, maar wist je dat je daarvoor niet helemaal naar Spanje hoeft af te reizen!

Van vrienden uit de omgeving wist ik dat dit alles ook mogelijk was bij Recreatiepark De Achterste Hoef in het Brabantse Bladel. Wij zijn een lang weekend in mei tijdens het laagseizoen van vrijdag t/m maandag geweest en dit voelde net als een mini vakantie. Na een ritje van nog geen 30 minuten waren we al gearriveerd op de camping.

Wij verbleven in één van de 4 Luxe Chalets op een ruim veld waar ook nog zes grote safaritenten stonden. Het chalet is dus echt van alle gemakken voorzien (incl. vaatwasser) met twee slaapkamers en tv's en ruime badkamer en apart toilet.

De kids hadden hun eigen slaapkamer, ideaal als je het mij vraagt! De kinderslaapkamer bestaat ui t een stapelbed en een gewoon bed. En ook aan de papa's en mama's is gedacht met een Nespresso koffie apparaat en zelfs een aantal koffiecups op voorraad.

Met openslaande tuindeuren en een tuin grenzend aan een speeltuin begint de echte pret meteen! Dus je raadt het al, bij aankomst hup de speeltuin in en wij de overvolle auto uitladen met koffers alsof we er 3 weken zouden verblijven. Daarna de camping maar eens verkennen, voor de kinderen was t een groot feest, een indoor speeltuin, 2 alpacas, een grote speeltuin, een binnen en buiten zwembad en een recreatieplas met glijbaan!

Enkele dagen zijn ook vrienden op bezoek geweest en hebben de kinderen heerlijk samen met hun vriendjes kunnen spelen aan het strand en in de speeltuinen. Uiteraard even iedereen netjes aanmelden bij de dames van de receptie en de rest van de dag is het dan genieten geblazen.

Wellicht ben ik nog wat dingen vergeten maar dus van alle gemakken voorzien. Bamboo en Billie konden hun lol niet op en hebben heerlijk genoten, het klinkt misschien cliché maar als hun genieten dan geniet je als ouders ook!

LEKKER HAPJE ETEN | ALLE GEKHEID OP EEN STOKJE

Zin in lekkere frietjes of een slushpuppie? Je kan frietjes meenemen naar de plaats of opeten in of bij de friettent op de camping. Meer zin in een 3-gangen menu? Dan kunnen wij het restaurant zeker aanraden! Ideaal met grote buitenspeeltuin die vanaf het terras eenvoudig is te zien.

Binnen is er een grappige indoor-ballenbak (Niet geschikt voor papa's, opa's en oma’s ;-)) lang verhaal kort, oma springt in de ballenbak en komt er thuis achter dat ze haar horloge kwijt is, heel de camping afgezocht en 3x raden waar die lag, dus hup papa in de ballenbak opzoek naar het horloge en ja hoor! Gevonden!

TEVEEL OM OP TE NOEMEN | FACILITEITEN

Ook zit er een kidsclub op de camping waar de kinderen kunnen knutselen, kleuren, optreden of zelfs met het treintje over de camping mee kunnen rijden! Er wordt genoeg georganiseerd voor jong en oud! Optimaal genieten dus voor zowel de kinderen als de ouders!

De herinnering die ik heb van de camping van vroeger met mijn ouders, heb ik nu door mogen geven aan mijn kids en dat om de hoek in het Brabantse Bladel. Wie had dat gedacht! Wil je nog meer over mijn ervaring horen over Recreatiepark De Achterste Hoef en een persoonlijke actiecode ontvangen voor nog voordeliger te kamperen of een accommodatie te huren? Stuur me maar een DM op Insta en ik vertel je er alles over!

Groetjes @Claudie_Bamboo_Billie

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft