Nieuws

Nieuws

Review: Volgmama

23 mei 2019

Afgelopen weekend kwam Nathalie, 33 jaar, moeder van drie jonge kinderen en samen met haar gezin woonachtig in Duitsland, bij ons genieten op de camping en onze safaritenten testen. Nathalie is een blogger en schreef hier een mooie review over. Volgen jullie Nathalie al op haar website, Facebook of Instagram? Ze schrijft naast mooie blogs over het moederschap ook fantastische blogs over uitjes met kinderen.

VERBLIJVEN IN EEN RUIME SAFARITENT

De kinderen van Nathalie en haar partner hebben heerlijk geslapen in de safaritent met eigen sanitair. Er is in onze safaritenten voldoende ruimte voor 5 personen en eventueel nog een baby die in een babybedje verblijft. Met een oppervlakte van 35m2 exclusief terras is de woonruimte heerlijk, ook voor een groot gezin. De vloer is van gegoten beton waardoor deze eenvoudig schoon te houden is en kleine kindjes geen splinters kunnen krijgen als ze op blote voetjes rondlopen of kruipen.

Wil jij ook een safaritent huren? Bekijk de beschikbaarheid direct op onze website of bel met de receptie T 0497 381579. 

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft