Nieuws

Nieuws

Glaravans: Vintage glamping!

29 maart 2019

Glaravans zijn van binnenuit volledig opnieuw opgebouwd tot moderne reispaleisjes.

Heerlijk genieten van de natuur en het kamperen met de luxe van thuis. Ze worden van binnenuit volledig gestript en opgebouwd met nieuwe elektra, gas en water. Soms worden oude details nieuw-gebruikt om de ‘vintage looks’ te behouden. De Glaravan heeft nieuwe apparatuur en eigen unieke accessoires; alles om je van de hedendaagse luxe te voorzien.

WIN | VERBLIJF IN EEN GLARAVAN

Dit seizoen hebben wij een prachtige samenwerking met Glaravans opgezet en mogen wij jullie trakteren op een luxe vintage vakantie tijdens Pinksteren! Hoe je mee kunt doen aan deze winactie? Volg ons uiteraard op Facebook en/of Instagram en reageer op ons actiebericht. Vergeet niet om Glaravans op Facebook en/of Instagram te volgen en hou het volledige bouwproces van de Glaravans in de gaten.

WINNAAR | BEKENDMAKING

Op 19 april maken we de winnaar bekend op Facebook en Instagram. Samen met Glaravans mogen wij jullie een geheel verzorgd verblijf tijdens Pinksteren (07-06 tot 11-06-2019) aanbieden! Je verblijft in een prachtige handgemaakte Glaravan die van alle gemakken voorzien is en geschikt is voor 4 personen (max. 2 volwassenen en 2 kinderen). Ook mag je tijdens je verblijf lekker dineren met het gehele gezin op onze kosten en gebruik maken van de Adventure Minigolf. 

FOODBLOGGER

Tijdens Hemelvaart zal foodblogger "Elsschrijft" ook verblijven in deze prachtige Glaravan en jullie trakteren op de heerlijkste campinggerechten! Dus volg haar ook op social media en doe leuke ideeen op voor jouw eigen campingdineetjes... Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft