Nieuws

Nieuws

Kunst op de Camping

29 mei 2018

Deze zomer: Schilderworkshops bij de Achterste Hoef
Creativiteit en vakantie, de ideale combinatie

Deze zomer organiseren wij speciaal voor jullie 3 schilderworkshops. Waarom? Omdat wij geloven dat creativiteit en vakantie de ideale combinatie is. Los van alle dagelijkse beslommeringen en heerlijk ontspannen ben je het meest creatief. We werken voor deze workshops samen met een lokale ArtPub kunstenaar. In een gezellige sfeer, onder het genot van een drankje, tover je een leeg doek tot een eigen meesterwerk. Je hebt geen ervaring nodig, door de stap voor stap begeleiding lukt het gegarandeerd. En je neemt een blijvende herinnering mee naar huis!

De workshops gepland op de volgende data:

  • 23 juni van 14.00 - 17.00 uur met kunstenares Els Dikmans
  • 1 augustus van 19.00 - 22.00 uur met kunstenares Ingrid Sonnemans
  • 10 september van 14.00 - 17.00 uur met kunstenares Ingrid Sonnemans

De workshops zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en kosten € 29,95 per persoon. Dit is inclusief al het materiaal en tevens uw eigen schilderij.

Inschrijven

Inschrijven mag tot uiterlijk 1 dag van te voren bij de receptie, telefonisch, via chat of email.

Over ArtPub

Wij geloven dat iedereen creatief is of creatief kan denken. De missie van ArtPub is mensen en bedrijven inspireren, verrassen en ruimte bieden om zich creatief te uiten. We zijn door heel Nederland actief en zetten hiervoor ons eigen netwerk aan lokale kunstenaars in. Zij weten als geen ander hoe ze hun passie en kennis voor creativiteit moeten delen. Samen met hen organiseren we verschillende workshops (schilderen, handlettering, graffiti etc.), creatieve teambuilding en festivals.
www.artpub.nl

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft