Nieuws

Nieuws

Shampoobar mee op vakantie!

28 juni 2021

Eerlijk, vertel mij eens hoevaak jij je fles shampoo vergeten bent in het toiletgebouw op onze Brabantse camping?

Aan de voorraad shampooflessen die wij hier voorbij zien komen schatten wij in dat ook jij dit minimaal 1 x is overkomen. En denk jij soms ook wel eens aan hoeveel plastic flessen er in een maand doorheen gaan?

Als meid met lange haren en een huishouden met 3 dochters met lange haren (de mannen in huis hebben al voldoende aan een drupje shampoo) schrik ik ooit wel eens hoeveel flessen shampoo er per maand doorheen gaan.

Daarom hebben wij hier het roer omgegooid en gaan wij aan de slag met de shampoo in vaste vorm, of te wel: Shampoo Bar van Shampoobars.nl

Zelf heb ik gekozen voor de Shampoo Bar Lavendel om mijn asblonde lokken mooi zilver te houden. Heerlijk om te gebruiken voor het naar bed gaan want de lavendel geur heeft een rustgevende en kalmerende werking. Ook gebruik ik nu de Shampoo Bar Rozenblaadjes. Deze maakt deel uit van een variatie aan producten welke gebruikt worden als anti-roos shampoo. Een droge hoofdhuid vindt niemand fijn vandaar dat mijn keuze daar al snel op viel.

Testers gezocht: meld jij je aan? Lees dan verder!

Test jij met ons mee op de camping?

Omdat dit een heel fijn en handzaam product is voor op de camping zoeken wij nog 5 andere dames of heren die ook een "smaakje" willen testen op de camping! Wil jij daarvoor in aanmerking komen? Ga naar de post op Instagram en Facebook en reageer voor 5 juli op het bericht. We hebben wel 13 verschillende soorten shampoo bars om uit te kiezen!

Beter voor het milieu en goed voor je haar!

De producten van Shampoobars.nl zijn gemaakt in Nederland, geschikt voor allerlei haarvarianten, cruelty free, volledig plastigvrij, vegan, vrij van SLS en SLES en vrij van parabenen en siliconen. Als partner van het Wereld Natuur Fonds draagt het team van Shampoobars bij aan een beter milieu. Samen met ons allemaal pakken ze graag het plastic probleem aan. Je leest er meer over op hun website want zelfs de groene "opvulchips" in de verzendverpakking is gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen!

Gemiddeld vervangt 1 shampoo bar zo'n 3 plastic shampoo flessen en gaat ongeveer 80 wasbeurten mee! Bij de shampoo bar kun je tevens een mooi metalen bewaarblikje kopen. Neem je het mee op vakantie? Plak er dan tijdelijk een stickertje met je naam en plaatsnummer op. Mocht je het blikje onverhoopt toch vergeten in het sanitairgebouw dan weet het vast snel zijn weg terug te vinden door een andere behulpzame kampeerder.

Niet testen wel kopen met korting?

Ben je nou niet uitgekozen om een Shampoo Bar te testen? Geen probleem! Speciaal voor onze gasten hebben wij een mooie kortingscode ontvangen van het team achter Shampoo Bars. met kortingscode PLASTICVRIJ ontvang je 10% korting op je eerste bestelling.

 

 

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft