Nieuws

Nieuws

Kanotochten en meer!

15 april 2021

Meer dan 35 jaar geleden begon Rofra kanoverhuur met kanotochten over de Dommel. De afgelopen 35 jaar heeft Rofra zich ontwikkeld tot een bekwame evenementenorganisatie op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke groepsuitjes. Inmiddels organiseert Rofra duizenden evenementen per jaar, variërend van activiteiten vanaf 1 persoon (kanovaren, fietsverhuur, solextochten), gps- en tablet wandeltochten vanaf 4 personen. Tot aan een uitdagend survival programma of paintball arrangement voor tien personen tot een sport- en speldag voor meer dan 500 personen.

CORONAPROOF ACTIVITEITEN

Ook met de huidige maatregelen is het mogelijk om buiten verschillende activiteiten met het gezin te ondernemen. een compleet overzicht van alle coronaproof activiteiten kun je bekijken via de website.

RESERVEER EEN KANOTOCHT MET 10% KORTING

Via Recreatiepark De Achterste Hoef kun je direct bij Rofra je kanotocht reserveren en gebruik maken van 10% korting op de totaalprijs. Gebruik kortingscode: D8H10 om direct 10% korting op je boeking te ontvangen. [geldig vanaf 15-4-2021 tot 31-10-2021]

DIRECT RESERVEREN BIJ ROFRA

Wij wensen jullie veel kano plezier! Vergeet niet om ons en Rofra te taggen tijdens jullie uitjes!

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft