Sweakers van Ockyz

Sweakers van Ockyz

Sweakers; Nu ook te koop bij Recreatiepark De Achterste Hoef

‘Hou jij je hart ook weleens vast bij het zien van spelende kinderen in het zwembad?’

Een valpartij in het zwembad is natuurlijk heel vervelend voor het slachtoffer. Dit kan nu door Sweakers® anti slip zwem sok voorkomen worden. De anti slip zool biedt veel meer grip op natte en glibberige zwembadvloeren dan blote voeten of zwemschoenen. De comfortabele pasvorm met open tenen zorgt voor het ultieme gevoel en evenwicht.

De Sweakers® anti slip zwem sok is getest door TUV én goed bevonden! Momenteel doorlopen we de procedure voor een officiële TUV certificaat, waarmee Sweakers® de standaard zet voor anti slip zwem sokken.

Onderzoek bij het Innosportlab De Tongelreep, de trainingslocatie van de o.a. de Nederlandse Olympische zwemploeg, wijst uit dat het dragen van Sweakers®, anti slip zwem sokken, tijdens het zwemmen geen effect heeft op zwemsnelheid, techniek, zwemslag e.d. Dit toont aan Sweakers® uitermate geschikt is om te dragen tijdens recreatief zwemmen maar ook tijden zwemlessen en schoolzwemmen. Dit in tegenstelling tot traditionele waterschoenen.

De Sweakers® anti slip zwem sok is cool, comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, snel drogend, geschikt voor chloor en zee water en bovenal geeft de Sweakers® anti slip zwem sok veel grip. De maatvoering is 23/26, 27/30, 31/34, 35/38, 39/42 en 43/46.

Waar te koop?

De Sweakers® anti slip zwem sok´╗┐ a € 19.95 per paar ´╗┐wordt verkocht bij Recreatiepark De Achterste Hoef in 'T Winkeltje vooraan op de camping.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft