Kampeerspullen huren op de camping

Kampeerspullen huren op de camping

KAMPEERSPULLEN HUREN OP DE CAMPING | KAMPEERSPULLENVERHUUR.NL

Wij zijn Ron en Jackelien, al ruim 35 jaar kampeerders in hart en nieren. Met al onze ervaring hebben wij ontdekt dat als je gaat kamperen je niet altijd hetzelfde nodig hebt. Mensen hebben andere wensen en behoeftes, de plek waar je heen gaat heeft invloed op de inventaris, maar ook met wie je gaat.

Daarom bieden wij kampeerpakketten aan voor elk type kampeerder. Zo hebben wij een basispakket; een glampingpakket  en een daktenttrailer voor de avonturiers. Ook is de daktent los te huur én bieden wij een kant en klaar kampeerpakket aan. Hieronder lees je wat meer over de mogelijkheden.

Het basispakket

In het basispakket vind je alles wat je nodig hebt om te kamperen. Denk hierbij aan meubilair, kookgerei, een koelbox, elektra en nog veel meer. Slapen doe je op goede 1 of 2 persoons luchtbedden. Het pakket wordt aangepast op het reisgezelschap. Wij verpakken deze volledige kampeeruitrusting in een luxe geremde bagagewagen zodat je deze alleen nog maar hoeft aan te koppelen en naar je bestemming kunt vertrekken.

Het Glamping pakket

Wil je wel graag kamperen maar houd je ook van luxe dan is het Glamping pakket iets voor jou. Dit pakket is een uitbreiding op het basispakket. Denk hierbij aan echte bedden met matras (voor maximaal 2 personen), een luxe koelkast, een handdoekenpakket , relaxstoelen en nog meer.

De Daktent trailer

Ga je met zijn tweetjes op vakantie en ben je van plan om rond te reizen? Dan is de daktenttrailer misschien iets voor jou. Wanneer je de daktent trailer huurt heb je alle voordelen van een vouwwagen maar dan met veel meer pluspunten.  Bij een vouwwagen ben je namelijk toch een hoop tijd kwijt met uitklappen en opzetten terwijl dit bij de dakttent trailer slechts een paar minuten is. Daarnaast houd je vaak maar weinig bagageruimte over in een vouwwagen. Met onze dakttent trailer houd je zo’n 2200 liter aan ruimte over. Dus wat je ook mee wilt nemen: het past erin.

Losse daktent huren

Wil je liever geen trailer huren, maar alleen de daktent? Dat kan ook. Een daktent kun je op bijna elke auto bevestigen waar dakdragers op kunnen. De daktent heeft een gewicht van minder dan 50 kilo en is in een handomdraai op te zetten. Het voordeel van een daktent is daarnaast ook dat je lekker hoog slaapt en dus geen last hebt van koude of vochtige grond. Een daktent is dus ook ideaal voor een roadtrip met twee.

Kant en klaar kamperen

Naast bovenstaande pakketten kun je bij ons ook een kant en klaar kampeerpakket boeken. Wij plaatsen namelijk jouw compleet gehuurde kampeeruitrusting op een camping naar keuze. Let wel: dit geldt voor campings binnen een straal van 100 km van kampeerspullenverhuur.nl. Bij dit pakket hoef je geen tent meer op te zetten, niets meer op te zetten of uit te pakken (behalve je eigen kleding) en wordt alles al voor je klaar gezet. Zo begint je vakantie pas echt goed.  

Meer info? Ga naar kampeerspullenverhuur.nlEven geduld alstublieftEven geduld alstublieft