Camping Key Europe

Camping Key Europe

Uw voordeel met Camping Key Europe

De ANWB Camping Key is de meest complete campingcard van Europa! Het vervangt uw legitimatiebewijs op campings en daarnaast biedt deze campingcard u veel voordeel. U verkrijgt op 2.200 campings in 32 Europese landen tot wel 20% korting.

Met de Camping Key kampeert u in het laagseizoen op onze camping altijd voor een prettige prijs; U kunt op onze tarievenlijst de acceptatieperiodes voor de camping key vinden. Het Camping Key voordeeltarief geldt voor een overnachting met twee volwassenen, inclusief standplaats, elektriciteit, douchen, een hond (daar waar toegestaan door de camping) en verplicht bijkomende kosten met uitzondering van de toeristenbelasting. Andere bijkomende kosten moet u eventueel apart afrekenen.

De CKE (Camping Key Europe) is ook uw legitimatiebewijs op de camping. Ook op campings waar u geen korting krijgt, kunt u de kaart gebruiken als vervangend legitimatiebewijs. De CKE kan alleen door ANWB leden worden aangeschaft.

Recreatiepark De Achterste Hoef werkt samen met Camping Key Europe. Boekt u online? Vergeet dan niet te vermelden in het opmerkingenveld dat u gebruik maakt van Camping Key.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft