Algemene voorwaarden reserveringen

Algemene voorwaarden reserveringen

ALGEMENE VOORWAARDEN RESERVERINGEN

Reserveren:

Na reservering ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Uiteraard houden wij zo veel mogelijk rekening met je wensen, maar wij behouden ons het recht gereserveerde plaatsnummers te wijzigen mochten wij dat nodig achten. Vanaf 1 mei kun je weer reserveren voor het volgende jaar. Vanwege de grote vraag worden als service alle voorseizoen-, naseizoen- en septemberaanbiedingen automatisch door geboekt naar het volgende jaar. Dit doen we zodat je de eerste optie hebt om volgend jaar op dezelfde plaats terug te komen. Uiteraard ben je vrij om aan te geven of je van deze voorreservering gebruik wil maken. Je ontvangt van ons automatisch een bevestiging in oktober en je hebt dan nog tot november de tijd om aan ons te laten weten of je de voorreservering door wil laten gaan.

Betaling:

De eerste aanbetaling van 50% vindt 2 weken na reservering plaats. Bij een Hemelvaart, Pinksteren en September compleet aanbieding betaal je het gehele bedrag ineens. Het restantbedrag voor voorseizoen-, seizoen- en jaarplaatsen dient op 1 juni betaald te zijn. Voor alle overige verblijven dient het restantbedrag 6 weken voor aankomst betaald te zijn. Van de betalingen wordt geen bevestiging verzonden. Je bank- of giro-afschrift is je bewijs.

Tarieven:

De kampeertarieven zijn inclusief gebruik zwembad, warm water, warme douches, elektra, CAI, water en afvoer op de plaats. Kinderen tot 3 jaar gratis. De toeristenbelasting is exclusief (behalve bij seizoenaanbiedingen). Toeslag bij later vertrek. De seizoenaanbiedingen zijn persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periodes van de aanbiedingen staan vast en kunnen niet worden gewijzigd. Latere aankomst of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. De tarieven voor de accommodaties zijn per accommodatie en inclusief gebruik zwembad, gas, water en elektra. De tarieven zijn exclusief linnenpakket, toeristenbelasting en verplichte schoonmaakkosten. In plaats van het betalen van borg, tekent men vooraf een eenmalige machtiging voor een afschrijving van max. € 100,-, voor als de accommodatie niet netjes is achtergelaten. Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek vóór 11.00 uur. De trekkershuttarieven zijn per trekkershut en inclusief gebruik sanitairgebouw, zwembad, water en elektra. Linnengoed/slaapzak, handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te nemen. De tarieven zijn exclusief toeristenbelasting. Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek vóór 11.00 uur.

Annuleringsgarantie:

Wij raden je aan een annuleringsgarantie af te sluiten. De kosten hiervan zijn 6 % van het totaalbedrag + € 5,- administratiekosten. Een annuleringsgarantie kan slechts binnen 5 dagen na reservering worden afgesloten. Bij eventuele annulering handhaven wij de Recron Voorwaarden. Géén annuleringsgarantie afgesloten betekent géén restitutie anders dan volgens de Recron Voorwaarden. Indien je wel bij ons een annuleringsgarantie hebt afgesloten, hanteren we onze annuleringsvoorwaarden welke je bij je reserveringsbevestiging ontvangt.

Seizoen- en jaarplaatsen:

Vanaf seizoen 2020 hebben wij een stop op seizoen- en jaarplaatsen. Het kampeermiddel van seizoen- en jaarplaatsen mag niet ouder zijn dan 20 jaar en niet langer dan 6,5 m. (excl. dissel) zijn.

Huisregels:

Eenieder dient zich te houden aan de huisregels:

 • De directie is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, op haar terrein opgelopen.
 • Omdat bij ons de gezinsvakantie voorop staat laten wij geen alleen reizende jongeren tot 21 jaar toe (wil je als jong gezin op vakantie? Neem dan even contact met de receptie op)
 • Het is niet toegestaan de tent of caravan elektrisch te verwarmen. Bij afwezigheid mag je geen elektriciteit gebruiken en dien je de stekker uit de contactdoos te halen.
 • Toiletgebouwen: wij maken ze schoon, houd ze ook schoon. Laat kinderen er niet in spelen. Meld storingen zo snel mogelijk bij de receptie.
 • Op het terrein is het verkeersreglement van toepassing. Gebruik op het terrein de auto zo min mogelijk, niet harder dan 5 km p/u. STAPVOETS! Er lopen veel kinderen rond. Parkeren van de auto kun je op je eigen plaats of op de parkeerplaats.
 • Bromfietsen/scooters/snorfietsen/elektrische steppen zijn alleen toegestaan met de motor uit. De directie kan een uitzondering maken voor mensen die slecht te been zijn.
 • De toegang tot het terrein wordt afgesloten door een mechanische slagboominstallatie. Door middel van kentekenherkenning gaat deze open en dicht. Je wordt verzocht te allen tijde de in- en uitrit vrij te houden voor het doorgaand verkeer. Het passeren van de openstaande slagboom met fietsen, kinderwagens, bromfietsen e.d. is ten strengste verboden.
 • Zorg dat je plaats en omgeving een schoon geheel is. Je dient je kampeermiddel en eventuele (schuur)tent zo neer te zetten dat anderen niet in hun doorgang of uitzicht gehinderd worden. Plaats je kampeermiddel en eventuele (schuur)tent maximaal 1 meter van de heg en met de rug naar de heg toe.
 • Windschermen, indien aanwezig, mogen niet langer zijn dan 6 meter.
 • Het is niet toegestaan om veranderingen aan te brengen aan afrasteringen of plaatsindelingen zoals deze door De Achterste Hoef zijn aangebracht. Het zelf maken van uitgangen in deze omheiningen is ten strengste verboden evenals het zelf plaatsen van afrasteringen, gaas, poortjes en andere hekwerken. De enige uitzondering hierop is het plaatsen van een windscherm van maximaal 80 cm hoog.
 • Geen bestrating voor of rond caravan/tent. Geen plasticfolie of andere materialen over caravan of tent.
 • Waslijnen na gebruik opruimen.
 • Onder je luifel is geen worteldoek of plastic toegestaan, uitsluitend gras doorlatende doeken. Dit om iedereen gedurende het gehele seizoen gras op de plek te kunnen aanbieden.
 • Het is niet toegestaan om geulen te graven of vernielingen aan te brengen aan onze voorzieningen.
 • Elektra is 6 Ampère (1380 Watt). Let op met haardrogers, stofzuigers, koffiezetapparaten, etc.
 • Mocht je even teveel stroom verbruikt hebben kun je met de aardlekschakelaar op je plaats de stroom weer inschakelen (m.u.v. plaatsen 387 t/m 443).
 • Bij afwezigheid stekker en televisiekabel uit het stopcontact halen.
 • Houd rekening met je medekampeerders, laat anderen niet meegenieten van je radio, tv, boxjes, muziekinstrumenten of andere geluidsmakers.
 • Zelfstandig snoeien is verboden.
 • Vuilniszakken alleen bij de milieustraat in de daarvoor bestemde containers deponeren. Dus niet bij de toiletgebouwen zetten. Huisvuil: alleen in gesloten plastic zakken. Geen chemisch afval/koelkasten/ bankstellen/vlonders/metalen etc.
 • De nachtrust gaat in om 23.00 uur en eindigt de volgende morgen om 08.00 uur. Gedurende deze uren is het terrein gesloten en is het verboden met gemotoriseerde voertuigen te rijden.
 • Er wordt geen permanent toezicht gehouden bij de speeltuin, zwembaden en recreatieplas. Het is raadzaam om op elkaar te letten en in het bijzonder op de kinderen. Kleine kinderen mogen niet zonder toezicht van een volwassene bij of in de recreatieplas komen. Voor de drijflijn is de diepte 1.00 meter.
 • Bezoekers en logés dienen te worden aangemeld bij de receptie. Zij betalen hier ook entree en krijgen hiervoor een bewijsje. Zij parkeren de auto op het parkeerterrein. De huurders zijn verantwoordelijk voor het gedrag van hun bezoekers/logés.
 • Drugs- en overmatig alcoholgebruik, ook van, onder jouw verantwoording, verblijvende gasten kan verwijdering van het terrein tot gevolg hebben en directe ontbinding van de standplaatsovereenkomst.
 • Alle verkoop, dan wel handel en/of distributie van welke artikelen dan ook op het terrein is verboden.
 • Al het water op het terrein is drinkwater en dus zeer kostbaar. Gebruik het zodanig, laat je kinderen er niet mee spelen en probeer gebruik te beperken.
 • Het is verboden te roken in de sanitairgebouwen, het zwembad, de receptie, de winkel en de recreatiegebouwen.
 • Honden aan de lijn! Ze dienen uitgelaten te worden bij de speciale uitlaatplaatsen of buiten het terrein. Gebruik een zakje dat in de vuilnisbak gedeponeerd wordt om de boel op te ruimen. Bezorg medegasten geen overlast. Verboden voor honden in en rond de recreatievijver. Maximaal 2 honden per plaats zijn toegestaan.
 • Barbecueën is toegestaan tot 22.00 uur, mits je buren er geen last van hebben. Barbecueën rechtstreeks op de grond is niet toegestaan evenals het hebben van open vuur, Zweedse kaarsen etc. Zorg dat er altijd een emmer water/zand naast de barbecue staat.
 • Op je vertrekdag dien je jouw kampeerplaats om uiterlijk 12.00 uur te hebben verlaten. Zo niet, dan kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Behalve deze voorwaarden zijn de landelijk gehanteerde RECRON voorwaarden ook van toepassing, welke je bij jouw reserveringsbevestiging ontvangt. Deze liggen ook ter inzage bij de receptie. In gevallen waarin de huisregels of RECRON voorwaarden niet voorzien beslist de directie.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft