Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
masker
masker
masker
masker
masker
masker
masker
masker
masker
Heeft u vragen? +31 (0)497-381579
8,2
8,8
“Prachtige, goedverzorgde kindvriendelijke camping!”
online boeken

De Achterste Hoef
RECREATIEPARK

Troprijt 10
5531 NA Bladel
Tel. +31 (0)497–381579
E-mail: info@achterstehoef.nl

Deel deze pagina op:

Camping Recreatieplas

Op zoek naar een camping met een recreatieplas, dan zit u bij Recreatiepark De Achterste Hoef goed!

Naast een overdekt binnen- en buitenbad beschikt Recreatiepark De Achterste Hoef ook over een mooie zwemplas. Een kleine overzichtelijke recreatieplas, voorzien van een zandstrand en gras.

Bij de avontuurlijke recreatieplas staat een meterslange waterglijbaan en op een gedeelte van het fijne zandstrand staan speeltoestellen. Op een zomerse dag is het leuk om hier te vertoeven, zowel voor de zwemmer als de zon aanbidder. Zo simpel kan genieten zijn!

Zwemmen is een geliefde vorm van recreatie en het natuurwater in zwemgelegenheden moet aan strenge normen voldoen en wordt regelmatig gecontroleerd. Dit betekent dat dit zwemwater tijdens het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, elke twee weken gecontroleerd wordt op bacteriën. Dit doen de Waterschappen. Daarnaast controleert de provincie of de plassen veilig zijn.

Rondom de waterplas vindt u plekken met privé sanitair om heerlijk te kamperen. Kijk via online boeken of we misschien nog een plaatsje voor u beschikbaar hebben. Honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

nieuwsbrief ontvangen?

MELD U AAN!